Oplevelser i arkaden

Level I: Demo 10 min.

Er toget forsinket, eller kunne du tænke dig en prøvetur i virtual reality? Så er 10-minutters-pakken måske noget for dig, som aldrig har prøvet det før. OBS: begrænset antal spil.

45 KR.

Level II: 20 min.

Er prøveturen på 10 minutter ikke nok, kan du level up til 20 minutter. Det betyder ikke kun, at oplevelsen varer længere – du føler også større indlevelse i den virtuelle verden, og du har mulighed for at spille flere spil.

120 KR.

Level III: 50 min.

Er du helt vild med virtual reality, og var 20 minutter ikke nok, kan du level up til 50 minutter, som er til dig, der ønsker den fulde oplevelse i den virtuelle verden.

190 KR.

Level Cap (medlemskort)

Kan du slet ikke få nok af virtual reality, så kan du købe et medlemskort, som du betaler for på månedlig basis. Medlemskortet giver fri adgang til vores simulatorer i ubegrænset tid mellem tirsdag og fredag. Alt du skal gøre, er at komme ind i arkaden, vise dit medlemskort, og hvis der er plads, kan du gå i gang med at spille – lige så længe du har lyst til!

 

OBS: Ved at komme fysisk ned i arkaden med et gyldigt studiekort giver vi 15 % studierabat på oplevelserne;  Level II og Level III samt Level Cap (medlemskort).

499 KR./MDR.

Lokaleleje

Vi udlejer vores lokale for 2500 kr. i timen. Vi kan håndtere 30 personer i butikken ad gangen, hvor vi stiller 14 simulatorer til rådighed. Er i mere end 14 personer, anbefaler vi, i lejer lokalet i to timer. Vi kan ikke garantere, alle får oplevet VR på én time. Vi har 10 KATVR- og 4 RacingCUBE simulatorer, hvor i kan spille med eller mod hinanden.

Der skal bookes til min. 10 personer, før arkaden lukkes, så i har alle simulatorer for jer selv. Ved aftale kan vi åbne arkaden udenfor vores åbningstider, såfremt i booker til min. 10 personer. Kom 15 minutter før jeres tid, så vi kan sætte jer grundigt ind i simulatorerne. Tilmed går jeres tid ikke til spilde med introduktion.

Bliver i tørstige eller sultne undervejs?

Vi tilbyder at tilkøbe en madpakkeordning for 90 kr. per person, som inkluderer en footlong Subway-sandwich med en 1½ liter sodavand. Vi sælger ikke alkohol, men i må gerne medbringe alkohol. Vi skal dog gøre opmærksom på, at i ikke må være fór berusede til at spille. Udvises der aggressiv adfærd, vil i blive bedt om at forlade arkaden. I grove tilfælde kan bortvisning være nødvendigt, som vil blive vurderet af personalet.

Ud af huset

Udlejning af simulatorer

Vi er game på at afholde forskellige arrangementer. Firmaarrangementer, polterabender, julefrokoster, blå mandage eller fødselsdage, you name it - vi hjælper gerne med at arrangere dagen og give jer en uforglemmelig og sjov oplevelse i virtual reality. Vi kommer ud for at opstille alt VR-udstyret og er til stede med kyndig vejledning under hele forløbet.

På grund af praktiske begrænsninger kan vi højst stille 4 simulatorer til rådighed til et event. Desuden kræves det, at der stilles pladsareal til rådighed for simulatorerne.

Alle priser er eksklusiv transport og overnatning. 

Alle priser er eksklusiv moms. 

KATVR

I KATVR-simulatoren får I en sjov og indlevende spiloplevelse i en simulator, der følger alle dine bevægelser og giver dig fuld bevægelighed i spillet og sved på panden. Prisen er for 8 timer og inkluderer 1 medarbejder. Det kræver dog et fysisk spilleareal på minimum 2,8 x 2,8 meter.

4000 KR.

RacingCUBE

I RacingCUBE-simulatoren kan du teste dine evner som racerkører i den superhurtige Porsche 918 Spyder eller som kamppilot i Apache-helikopter. En tredje mulighed er at få tilfredsstillet din indre adrenalin-junkie i vilde rutsjebaner. Prisen er for 8 timer og inkluderer 1 medarbejder. Det kræver dog et fysisk spilleareal på minimum 1,5 x 1,5 meter.

4000 KR.

Room-setup - HTC VIVE

Her spilles der kun med VR-briller og controllers, og dermed uden selve simulatorerne. Det gør det muligt at kunne bevæge sig frit i et rum, imens der spilles. Det kræver dog et fysisk spilleareal på mellem 2x2 meter og 10x10 meter. Det er muligt at spille de samme spil, som er gældende for KATVR-simulatoren. Prisen er for 8 timer og inkluderer 1 medarbejder.

Det er højst muligt at leje to styk HTC Vive til room-setup.

1360 KR.

Transport

Transportudgifterne fra VRgame til event-stedet er 3,66 kr. pr. kørte kilometer.

Overnatning

Overnatning kan være påkrævet under længere events. Der vælges det billigste hotel i en radius af 5 km, medmindre andet stilles til rådighed. Hertil kommer yderligere udgifter til mad.

Scroll to top