Alle spil ved VRGame

Vi har spil, der kan få adrenalinen op at køre, så du får en uforglemmelig oplevelse med virtual reality.

Pavlov

Violent, Action, Zombie - Singleplayer, Multiplayer

Pavlov er virtual realitys version af Counter-Strike, hvor du som terrorist skal plante bomber, eller som politi/militær stoppe terroristerne i at plante og detonere bomben.

Project Cars 2

Racing, Driving, Action - Singleplayer, Multiplayer

Den ultimative køreoplevelse med intense racerløb i fede biler, der bevæger sig autentisk i smukke omgivelser med intuitiv styring og ændringer i vejret.

Eternity Warriors

Action - Singleplayer, Multiplayer

Hak din vej gennem dæmoner som den mægtige kriger, behersk kræften i den magiske bue eller sving dine våben som en rigtig Gunslinger.

Elven Assassin

Sports, Action, Adventure - Singleplayer, Multiplayer

Tag din bue og kæmp mod hundrede forskellige typer orkre, hvis eneste mål er at invadere elverbyen.

Fruit Ninja

Sports, Casual - Singleplayer

Udvikl dine ninjaevner ved at skære, jonglere og spidde frugt med dit ninjasværd. Lav kombinationer for at opnå flere points, og husk at undvige bomberne.

Beat Saber

Musik, Sport - Singleplayer, Multiplayer

Et rytmespil, hvor målet er at skære tonerne med lasersværd. Følg alle beats og lev dig ind i eksempelvis Thunderstruck eller Take on Me.

ELEVEN: Table Tennis

Sport, Action, Simulation - Singleplayer, Multiplayer

Spil mod dine venner i multiplayer eller øv dig mod computere i træningstilstand. Spillet er designet til at være lige så realistisk som bordtennis i virkligheden.

TheBlu

Adventure, Casual, Indie, Simulation - Singleplayer

Oplev de majestætiske oceaner gennem forskellige dyrs levesteder. Måske vil du endda opleve dem ansigt til ansigt og opdage nogle af de mest fascinerende arter på planeten.

Bioeffect

Zombie, Gore, Action, Post-apocalyptic - Singleplayer, Multiplayer

Efter en zombievirus er blevet spredt til de største byer i hele verdenen af en mystisk terrorgruppe, er menneskeheden truet. Få fat på nogle våben og kæmp for overlevelse.

Desert Range

Action, Shooting - Singleplayer

I Desert Range har du mulighed for at træne dit sigte på en militær skydebane, hvor du skal ramme så mange skydeskiver som muligt på kortest tid.

Bullet Sorrow Zombie

Action, Shooting, Horror, Zombie, Gore - Singleplayer

Tilbage i 2017 startede et radikalt forskningslaboratorium et hemmeligt projekt, de kaldte for “Menneskets anden evolution”. Projektet opnåede en vis succes og skabte en ny type kloner, zombier.

Bullet Sorrow

Action, Shooting, Violent - Singleplayer, Multiplayer

Tilbage i 2017 startede et radikalt forskningslaboratorium et hemmeligt projekt, som de kaldte for “Menneskets anden evolution”. 13 år er gået, hvad kan der mon være tilbage?

Blood Strike II

Action, Shooting, Violent - Singleplayer

Scenen er sat i moderne krigsførelse i Afghanistan, hvor du spiller rollen som en agent fra en fredsbevarende enhed, som heltemodigt farer ind i slagmarkerne for at redde gidsler og forsvare de uskyldige.

Blood Strike

Action, Shooting, Violent - Singleplayer

I Blood Strike er du en hemmelig agent, som har fået tildelt en nærmest umulig mission. Oplev den realistiske atmosfære af ildkampe i dette smash hit spil.

Vil have mere ud af din oplevelse ved VRGame?

Prøv vores game modes og planlæg dit besøg, så du kan få en uforglemmelig oplevelse med virtual reality.

Se game modes

Scroll to top