Kære alle
Efter regeringens udmelding i Torsdags d. 8/5 2020, ligger vi desværre stadig i den røde zone. Det betyder også at vi ikke er en del af 2 fase af åbninger.
Som udgangspunkt er vi en del af fase 3 som betyder at vi muligvis får lov til at åbne igen d. 8 juli 2020.
Hjælp hinanden med at bryde smittekæden og husk at stå sammen på afstand.

Booking

Er du klar til at slå dig løs i de virtuelle verdener?

For at være sikker på, at der er plads i arkaden, anbefaler vi dig at booke en tid hos os, hvilket du kan gøre hér på siden. Efter booking modtager du en bekræftelsesmail, så når du møder op til din bookede tid, skal du blot oplyse dit fulde navn.

OBS: Ved at komme fysisk ned i arkaden med et gyldigt studiekort giver vi 15 % studierabat på oplevelserne Level II og Level III samt Level Cap (medlemskort).

Vær opmærksom på følgende

 

  • Nogle gæster risikerer at blive svimmel og får kvalme. Hvis du får kvalme, er vi klar med kyndig vejledning, hvor vi enten anbefaler dig at sætte dig ned for at få lidt vand, eller skifter til et andet spil, som afhjælper svimmelhed. Du har også muligheden for at slå motion-funktionen fra.
  • Vi anbefaler, at hvis du har udfordringer med køresyge, kan du med fordel tage en søsygepille.

Planlægger du at afholde et arrangement hos VRgame? Så tag kontakt til os på tlf. 71 70 09 95 eller send os en mail på info@vrgame.dk, så hjælper vi dig med alt det praktiske.

OBS: Hvis du vil teste dine evner som pilot, skal du ringe ind i forvejen eller komme i god tid, da instrumentbrættet og pedalerne skal udskiftes til diverse flyveinstrumenter i RacingCUBE-simulatoren.

Scroll to top