FAQ

Hvilke spil har I, jeg kan prøve?

Mange forskellige – der er noget for enhver smag! Se vores spilliste her. Vores mest populære spil er Counter-Strike Pavlov, Beat Saber og Project Cars 2.

Hvad med mad? Må jeg medbringe drikkevarer?

Ja, efter aftale må mad og drikke gerne medbringes.

Til arrangementer er det muligt at tilkøbe en madpakkeordning for 90 kr. pr. person, som inkluderer en footlong Subway-sandwich med 1½ liter sodavand. Vi sælger ikke alkohol, men I må gerne medbringe alkohol. Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksom på, at I ikke må være for berusede til at spille. Udvises der aggressiv adfærd, vil du blive bedt om at forlade VRgame, og i grove tilfælde kan bortvisning være nødsaget. Dette vurderes af personalet.

Kan jeg beholde mine briller på?

Ja, og nej. Det kommer an på størrelsen af din brille. De maksimale stelstørrelser er:

HTC Vive = 15,24 x 5,1 cm.
Oculus Rift = 14,2 x 5 cm.

Vi anbefaler, at du tager kontaktlinser på, hvis du selvfølgelig har muligheden.

Er det sikkert at spille?

Ja, det er det, men du kan risikere at blive svimmel og få kvalme. Hvis du får kvalme, er vi klar med kyndig vejledning, hvor vi enten anbefaler dig at sætte dig ned for at få lidt vand, eller skifter til et andet spil, som afhjælper svimmelhed. Du har også muligheden for at slå motion-funktionen fra.

Bliver jeg svimmel af at prøve jeres VR-simulatorere?

Nogle gør, andre gør ikke. Hvis man normalt bliver transportsyg, er det ikke altid en indikator for, om man bliver syg i vores VR-simulatorer. Det kan også afhænge af spillet.

Hvis du får kvalme, er vi klar med kyndig vejledning, hvor vi enten anbefaler dig at sætte dig ned for at få lidt vand, eller skifter til et andet spil, som afhjælper svimmelhed. Du har også muligheden for at slå motion-funktionen fra.

Er der fysiske begrænsninger på simulatorerne?

Minimumshøjde: 135 cm. og 110 cm. for spil, hvor man ikke behøver at blive spændt fast (kun for KATVR).

Maksimumshøjde: 195 cm. (kun for KATVR).

Maksimumsvægt: ca. 120 kg. (for både KATVR og RacingCUBE).

Overholdes højde- og vægt-begrænsningerne ikke, er brug af simulatorerne på eget ansvar, såfremt der opstår skader og ødelagt udstyr.

Hvor gammel skal jeg være for at spille?

Vi anbefaler en minimumsalder på 10 år – der er dog ingen øvre grænse.

Hvordan aflyser jeg mit arrangement?

Aflysning af et arrangement sker ved at ringe ind til arkaden i åbningstiden på tlf. 71 70 09 95.

Se mere i vores afbudsregler.

Hvor lang tid tager en VR-oplevelse?

Oplevelsen kan tage alt mellem 10, 20 eller 50 min. Hvis du bare elsker VR, kan du også købe medlemskab, så du kan spille lige så længe, du har lyst!

Skal jeg kommer i god tid?

Kom 15 minutter i forvejen, så du har tid til at få kyndig vejledning, så du er klædt på til at indleve dig i de virtuelle verdener.

Hvad kan jeg forvente?

En sjov og indlevende oplevelse ud over det sædvanlige, hvor de fleste kan være med – vi har spil til enhver smag og alder.

Hvor mange simulatorer har VRgame?

Vi har 10 KATVR-simulatorer, som giver dig muligheden for at spille med eller mod hinanden i eksempelvis Counter-Strike Pavlov. Vi har yderligere 4 RacingCUBE-simulatorer, hvor du kan køre race mod dine venner i eksempelvis Project Cars 2.

Hvor mange kan vi spille på samme tid?

14 personer kan spille i VR-universerne på samme tid.

Hvor mange gæster kan der være i arkaden?

Vi kan håndtere maksimum 30 personer ad gangen i vores arkade.

Rul til toppen