Covid-19 Forbehold VRgame

Vi beder vores gæster være ekstra opmærksomme i denne tid. Konkrete retningslinjer bliver oplyst af jeres instruktør ved ankomst. Vi har alle nogle der er sårbare overfor COVID-19 i vores netværk, og kan relatere til de mulige bekymringer, som vores gæster måtte have ved et besøg hos VRgame. Vi tager virussen meget alvorligt og gør alt hvad vi kan, for at skabe trygge rammer for jeres besøg. Kort opsummeret er vores retningslinjer:

  • Gæster med symptomer må ikke besøge Arkaden.
  • Man skal afspritte eller vaske sine hænder med vand og sæbe før vores udstyr må tages i brug.
  • Max 2 grupper i arkaden samtidig, så vi har mulighed for at styr antallet af gæster i arkaden.
  • Ved polterabender og større arrangementer som ligger i forlængelse af hinanden, skal man vente til at arkaden er tømt for gæster ,  vores udstyr er afsprittet og jeres instruktør giver grønt lys til at komme ind. Det sikre at der ikke er smitte mellem grupper.
  • Håndsprit findes ved disken og vores personale har øget fokus på rengøring i arkaden mellem grupperne af gæster.
  • Øget opmærksomhed på der skal holdes afstand under besøget.
  • Det er altid muligt at aflyse dit arrangement, hvis du ikke ønsker at besøge os alligevel, det kan du gøre helt op til 48 timer før.
  • Du betaler kun for det antal gæster der deltager, er der nogle som melder fra på dagen, eller blot kigger på betaler du ikke for dem.
  • I forbindelse med genåbningen vil der være ekstra udgifter til værnemidler og rengøring. Vi har derfor lagt 20,- inc. i prisen pr. gæst når du booker.

Vi mener at alle forholdsregler er taget for, at i kan afholde jeres arrangement i VRgame og vi beder alle gæster tage COVID-19 virussen alvorligt, og følge eventuelle yderlige instrukser fra vores personale.

Har du spørgsmål kontakt os endelig
Telefon: 71700995 Mail: info@vrgame.dk

Praktiske informationer

Kom gerne 15 min før din booking, for at du har tid til at få kyndig vejledning, så du er klædt på til at indleve dig i de virtuelle verdener.

Nogle gæster risikerer at blive svimle og får kvalme. Hvis du får kvalme, er vi klar med kyndig vejledning, hvor vi enten anbefaler dig at sætte dig ned for at få lidt vand, eller skifter til et andet spil, som afhjælper svimmelhed. Du har også muligheden for at slå motion-funktionen fra.
Vi anbefaler, at hvis du har udfordringer med køresyge, kan du med fordel tage en søsygepille.

Vi anbefaler, at du har praktisk tøj og sko med, da du i vores KATVR-simulatorer skal bevæge dig for at komme rundt i vores spil og du skal have sensorer på skoene, for at dine bevægelser registreres. Desuden er brug af simulatorerne på eget ansvar, såfremt der opstår skader på tøj eller sko. 

Mindre briller kan være i vores VR-briller, men vi anbefaler, at du tager kontaktlinser på, hvis du selvfølgelig har muligheden.

De maksimale stelstørrelser er:
HTC Vive = 15,24 x 5,1 cm.
Oculus Rift = 14,2 x 5 cm.

Rul til toppen