Hvad tilbyder vi?

Vi har 10 KATVR-simulatorer, som giver jer muligheden for at spille med eller mod hinanden eksempelvis i spillet Counter-Strike Pavlov. Vi har yderligere 4 RacingCUBE-simulatorer, hvor I kan udfordre bruden eller gommen til et adrenalinfyldt race langt over hastighedsgrænsen. 

Vi kan i alt håndtere 30 personer ad gangen i vores arkade, hvor det er muligt, at 14 personer kan spille i VR-universerne på samme tid. Der skal bookes til 10 personer, før arkaden lukkes for jer, og ingen andre gæster kan komme ind. Hvis I er mere end 14 deltagere, anbefaler vi, at I booker lokalet i to timer. Hvis ikke kan vi ikke garantere, at der er tid nok til at alle kan nå at prøve. Se mere under.

Vi er game, er du game?

OBS: Et lille tip til planlæggelsen af polterabenden – læg VR-oplevelsen først på dagens program, da alkohol og VR- simulatorer ikke er den bedste cocktail grundet sikkerhedsmæssige årsager. I må gerne medbringe alkohol efter aftale. Men I må ikke være så beruset, at I ikke kan modtage anvisninger fra personalet.

Ring til os på tlf. 71 70 09 95 for at høre mere. Vi vil gerne hjælpe med at arrangere jeres oplevelse i VR-universerne og holder gerne åbent for jer, hvis der bookes til mindst 10 personer.

Vær opmærksom på følgende

Rul til toppen