Spil til firmafester

Skal dine ansatte eller kolleger prøve virtual reality, har vi en række spil herunder, der kan gøre jeres oplevelse hos VRGame uforglemmelig. Du kan selvfølgelig vælge andre spil, såfremt nedenstående spil ikke tilfredsstiller dit besøg.

Pavlov

Violent, Action, Zombie - Singleplayer, Multiplayer

Pavlov er virtual realitys version af Counter-Strike, hvor du som terrorist skal plante bomber, eller som politi/militær stoppe terroristerne i at plante og detonere bomben.

Project Cars 2

Racing, Driving, Action - Singleplayer, Multiplayer

Den ultimative køreoplevelse med intense racerløb i fede biler, der bevæger sig autentisk i smukke omgivelser med intuitiv styring og ændringer i vejret.

Beat Saber

Musik, Sport - Singleplayer, Multiplayer

Et rytmespil, hvor målet er at skære tonerne med lasersværd. Følg alle beats og lev dig ind i eksempelvis Thunderstruck eller Take on Me.

ELEVEN: Table Tennis

Sport, Action, Simulation - Singleplayer, Multiplayer

Spil mod dine venner i multiplayer eller øv dig mod computere i træningstilstand. Spillet er designet til at være lige så realistisk som bordtennis i virkligheden.

Eternity Warriors

Action - Singleplayer, Multiplayer

Hak din vej gennem dæmoner som den mægtige kriger, behersk kræften i den magiske bue eller sving dine våben som en rigtig Gunslinger.

Elven Assassin

Sports, Action, Adventure - Singleplayer, Multiplayer

Tag din bue og kæmp mod hundrede forskellige typer orkre, hvis eneste mål er at invadere elverbyen.

TheBlu

Adventure, Casual, Indie, Simulation - Singleplayer

Oplev de majestætiske oceaner gennem forskellige dyrs levesteder. Måske vil du endda opleve dem ansigt til ansigt og opdage nogle af de mest fascinerende arter på planeten.

Bioeffect

Zombie, Gore, Action, Post-apocalyptic - Singleplayer, Multiplayer

Efter en zombievirus er blevet spredt til de største byer i hele verdenen af en mystisk terrorgruppe, er menneskeheden truet. Få fat på nogle våben og kæmp for overlevelse.

Rul til toppen