Spil til sjov og leg

Skal dit besøg være præget af sjov og leg, har vi nogle spil, der passer til dette formål. Du kan selvfølgelig vælge andre spil, såfremt nedenstående spil ikke tilfredsstiller dit besøg.

Pavlov

Violent, Action, Zombie - Singleplayer, Multiplayer

Pavlov er virtual realitys version af Counter-Strike, hvor du som terrorist skal plante bomber, eller som politi/militær stoppe terroristerne i at plante og detonere bomben.

Project Cars 2

Racing, Driving, Action - Singleplayer, Multiplayer

Den ultimative køreoplevelse med intense racerløb i fede biler, der bevæger sig autentisk i smukke omgivelser med intuitiv styring og ændringer i vejret.

Beat Saber

Musik, Sport - Singleplayer, Multiplayer

Et rytmespil, hvor målet er at skære tonerne med lasersværd. Følg alle beats og lev dig ind i eksempelvis Thunderstruck eller Take on Me.

Fruit Ninja

Sports, Casual - Singleplayer

Udvikl dine ninjaevner ved at skære, jonglere og spidde frugt med dit ninjasværd. Lav kombinationer for at opnå flere points, og husk at undvige bomberne.

Bioeffect

Zombie, Gore, Action, Post-apocalyptic - Singleplayer, Multiplayer

Efter en zombievirus er blevet spredt til de største byer i hele verdenen af en mystisk terrorgruppe, er menneskeheden truet. Få fat på nogle våben og kæmp for overlevelse.

Elven Assassin

Sports, Action, Adventure - Singleplayer, Multiplayer

Tag din bue og kæmp mod hundrede forskellige typer orkre, hvis eneste mål er at invadere elverbyen.

ELEVEN: Table Tennis

Sport, Action, Simulation - Singleplayer, Multiplayer

Spil mod dine venner i multiplayer eller øv dig mod computere i træningstilstand. Spillet er designet til at være lige så realistisk som bordtennis i virkligheden.

Rul til toppen