Oplevelser i arkaden

Level I: Demo 10 min.

Er toget forsinket, eller kunne du tænke dig en prøvetur i virtual reality? Så er 10-minutters-pakken måske noget for dig, som aldrig har prøvet det før. OBS: begrænset antal spil.

65 KR.

Level II: 30 min.

Er prøveturen på 10 minutter ikke nok, kan du level up til 30 minutter. Det betyder ikke kun, at oplevelsen varer længere – du føler også større indlevelse i den virtuelle verden, og du har mulighed for at spille flere spil.

150 KR.

Level III: 60 min.

Er du helt vild med virtual reality, og var 30 minutter ikke nok, kan du level up til 60 minutter, som er til dig, der ønsker den fulde oplevelse i den virtuelle verden.

220 KR.

Level Cap (Ungdoms medlemskort)

Kan du slet ikke få nok af virtual reality og er mellem 13 og 18 år, så kan du købe et ungdoms medlemskort, som du betaler for på månedlig basis. Medlemskortet giver fri adgang til vores simulatorer i tidsrummet mellem tirsdag og fredag 16.00 -18.00. Alt du skal gøre, er at komme ind i arkaden, vise dit medlemskort, og hvis der er plads, kan du gå i gang med at spille
 
OBS: Der gives ikke 15 % studierabat på ungdomsmedlemskab.

199 KR./MDR.

Level Cap (medlemskort)

Kan du slet ikke få nok af virtual reality, så kan du købe et medlemskort, som du betaler for på månedlig basis. Medlemskortet giver fri adgang til vores simulatorer i ubegrænset tid mellem tirsdag og fredag. Alt du skal gøre, er at komme ind i arkaden, vise dit medlemskort, og hvis der er plads, kan du gå i gang med at spille – lige så længe du har lyst til!

 

OBS: Ved at komme fysisk ned i arkaden med et gyldigt studiekort giver vi 15 % studierabat på oplevelserne;  Level II og Level III samt Level Cap (medlemskort).

499 KR./MDR.

Lokaleleje

Er I et større arrangement kan I leje vores lokale for 3000 kr. pr. timen. Vi kan håndtere 30 personer i butikken ad gangen, hvor vi stiller 14 simulatorer til rådighed. Er I mere end 20 personer, anbefaler vi, I lejer lokalet i to timer. Vi kan ikke garantere, alle får oplevet VR på én time. Vi har 10 KATVR- og 4 RacingCUBE simulatorer, hvor I kan spille med eller mod hinanden.

Når I lejer vores lokale lukker vi dørene, så I har alle simulatorer for jer selv. Vi sørge for at der er instruktør, som kan hjælpe jer med at komme godt igang. Ved aftale kan vi åbne arkaden udenfor vores åbningstider, såfremt I booker til min. 10 personer. Kom 15 minutter før jeres tid, så vi kan sætte jer grundigt ind i simulatorerne. Tilmed går jeres tid ikke til spilde med introduktion.

Bliver I tørstige undervejs har I mulighed for at tilkøbe fri drikkevarer under hele arrangementet for 75 kr. pr. person/time.

Ud af huset

Udlejning af simulatorer

Vi er game på at afholde forskellige arrangementer. Firmaarrangementer, polterabender, julefrokoster, blå mandage eller fødselsdage, you name it - vi hjælper gerne med at arrangere dagen og give jer en uforglemmelig og sjov oplevelse i virtual reality. Vi kommer ud for at opstille alt VR-udstyret og er til stede med kyndig vejledning under hele forløbet.

Ring til os på telefon: 71700995 eller skriv en mail til: Info@VRgame.dk

På grund af praktiske begrænsninger kan vi højst stille 4 simulatorer til rådighed til et event. Desuden kræves det, at der stilles pladsareal til rådighed for simulatorerne.

Alle priser er eksklusiv transport og overnatning. 

Alle priser er eksklusiv moms. 

Transport

Transportudgifterne fra VRgame til event-stedet er 3,66 kr. pr. kørte kilometer.

Overnatning

Overnatning kan være påkrævet under længere events. Der vælges det billigste hotel i en radius af 5 km, medmindre andet stilles til rådighed. Hertil kommer yderligere udgifter til mad.

Rul til toppen